Login Register 0799 997 291

Politica de confidentialitate

1. Site-uri și Operatorii Site-urilor

1.1. Compania Bossini operează site-ul pentru a comercializa produse de lifestyle si fashion pentru clienții de retail, după cum urmează:

www.bossini.ro : este operat de Safeway Fashion S.R.L. cu sediul în str. Traian Vuia 182 Cluj-Napoca, Judet: Cluj, Romania;

În acest document, prin termenul de "Site(-uri)" se înțelege și se face referință la orice parte a Site-ului(-urilor) enumerate(e) și/sau a conținutului acestuia sau a acestora.

1.2. Sunteți în relație contractuală cu entitatea Bossini care operează Site-ul pe care îl vizitați și/sau prin care încheiați o tranzacție online, dacă nu se specifică în mod expres altfel în altă parte.

1.3. Compania Bossini menționata mai sus, precum și oricare dintre filialele sale sunt în mod individual și colectiv denumite "Bossini". În caz de dubiu, termenul "Bossini" sau "noi" sau "al nostru" se referă la operatorul Site-ului pe care îl vizitați.

2. Obiectul și Acceptarea Politicii de Confidențialitate

2.1. Această politică de confidențialitate, astfel cum a fost modificată în decursul timpului ("Politica de Confidențialitate"), împreună cu Politica noastră Cookies, Termenii de Utilizare și Termenii de Furnizare, fiecare având referințe mai jos, stabilește modalitatea în care toate datele, inclusiv datele cu caracter personal, pe care le colectăm de la dumneavoastră sau pe care ni le furnizați, vor fi prelucrate de către noi. Vă rugăm să citiți cu atenție această Politică de Confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu aceasta, vă rugăm să nu continuați să folosiți Site-ul nostru și să nu ne furnizați date cu caracter personal. Utilizând Site-ul nostru, vom considera că ați acceptat Politica noastră de Confidențialitate. Înainte de a ne oferi date cu caracter personal (inclusiv adresa de e-mail) prin intermediul Site-ului nostru, vi se va cere în mod specific să acceptați Politica noastră de Confidențialitate. Prin acceptarea Politicii de Confidențialitate sunteți de acord cu colectarea și cu prelucrarea datelor dumneavoastră astfel cum este descris în prezentul document.

2.2. Ne rezervam dreptul de a efectua oricând modificări Politicii noastre de Confidențialitate prin postarea acestor modificari pe Site-ul nostru, fără nici o altă notificare. Schimbările importante vor fi comunicate în maniera adecvată. Asigurați-vă că recitiți în mod regulat Politica de Confidențialitate, deoarece dacă accesați sau utilizați acest Site după postarea oricărei modificări a Politicii de Confidențialitate se va considera că sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate în versiunea publicată pe Site-ul nostru la momentul vizitei dumneavoastră.

3. Dispoziții generale

3.1. Avem obligația ca datele pe care le primim și/sau le colectăm de la dumneavoastră să fie prelucrate în conformitate cu legislația în vigoare și numai pentru scopurile prevăzute în această Politică de Confidențialitate.

3.2. Furnizarea de date cu caracter personal este voluntară; cu toate acestea, dacă nu ne oferiți anumite date nu puteți beneficia de serviciile noastre sau nu puteți achiziționa produse de la noi.

3.3. Când ne furnizați date cu caracter personal și/sau informații de contact, ne permiteți să vă contactăm în scopul pentru care ne-ați furnizat aceste date cu caracter personal și informații de contact și în conformitate cu cele descrise în continuare în această Politică de Confidențialitate. Vă putem contacta prin e-mail, mesaje text (SMS), notificări alertă și/sau telefon.

3.4. Nu încredințăm, vindem, închiriem, autorizăm, transferăm etc. baza noastră de date care conține datele personale ale clienților noștri, cu excepția celor prevăzute în această Politică de Confidențialitate.

4. Datele dumneavoastră pe care le putem colecta sau prelucra

4.1. Putem colecta și prelucra următoarele date generale despre dumneavoastră, sub rezerva dreptului de a revoca consimțământul dumneavoastră sau de a solicita anularea înregistrării, mai multe detalii fiind stabilite în secțiunea în cauză din această Politică de Confidențialitate:

- datele pe care le furnizați atunci când vă înregistrați la unul din serviciile noastre sau pentru a avea acces la zonele restricționate din Site-ul nostru sau în cursul unui proces de achiziție, în special numele și prenumele, adresa de e-mail, sexul, data nașterii, adresa de facturare, adresa de livrare și / sau numărul de telefon;

- informații pe care le furnizați prin completarea formularelor de pe Site-ul nostru sau prin publicarea de material pe Site-ul nostru;

- detalii privind tranzacțiile pe care le efectuați prin intermediul Site-ului nostru și detalii cu privire la realizarea comenzilor;

- informații pe care le furnizați atunci când participați la un concurs sau promovare sponsorizată sau organizată de noi sau de unul dintre afiliații noștri;

- informații pe care le furnizați atunci când ne contactați prin orice mijloace de comunicare;

- informații pe care le furnizați dacă vă decideți să participați la și să completați chestionare;

- înregistrări sonore ale convorbirilor telefonice cu Serviciul Clienți.

4.2. Datele privind plata (informații bancă, informații card de debit sau credit):

4.2.1. Ca parte a procesului de achiziție sau a unei proceduri de rambursare și în funcție de metoda de plată aleasă, atunci când plasați comanda, veți furniza date referitoare la contul bancar, informațiile cardului de debit sau cardului de credit unui furnizor terță parte, prestator al serviciilor de procesare a plații. Aceste date sunt utilizate pentru a efectua plăți către noi sau pentru rambursările noastre către dumneavoastră. În acest caz, dvs. oferiți datele de plată direct furnizorului terță parte de servicii de plată, nu nouă, și veți fi supus politicii de confidențialitate a acestui furnizor terță parte de servicii de plată. Vă recomandăm să citiți acești termeni înainte de a selecta metoda respectivă de plată. Noi nu primim, nu salvăm și nu prelucrăm aceste date privind plata, dar putem avea acces la acestea prin sistemele furnizorului terță parte de servicii de plată pentru scopurile descrise în această secțiune.

4.2.2. Numai dacă ne furnizați datele de plată direct nouă, vom colecta și prelucra aceste date. Se poate întâmpla acest lucru, de exemplu, dacă ne furnizați detaliile contului dvs. bancar pentru o rambursare în cazul returnării produsului.

4.2.3. Vă rugăm să rețineți că există posibilitatea să divulgăm o parte a datelor dvs. către furnizorii terți de servicii de plăți, conform celor stabilite în secțiunea ”Divulgarea datelor dumneavoastră” din această Politică de Confidențialitate.

4.3. Alte date: Putem colecta și prelucra și alte date, mai multe detalii fiind stabilite în continuare în această Politică de Confidențialitate

5. Scopul prelucrării datelor dumneavoastră

5.1. Putem folosi datele deținute despre dvs. în următoarele scopuri:

- Îndeplinirea obligațiilor care decurg din orice tranzacție încheiată între dvs. și noi;

- Protejarea drepturilor și intereselor noastre și ale voastre;

- Oferirea de tranzacții, produse sau servicii, care ar putea să vă intereseze, mai multe fiind stabilite în această Politică de Confidențialitate;

- Asigurarea că cele conținute de Site vă sunt prezentate în celmai eficient mod;

- Particularizarea viitoarei experiențe de cumpărături;

- Analiză de marketing și cercetări statistice pentru nevoile interne ale Bossini;

- Oferirea de informații, produse sau servicii pe care ni le solicitați;

- Trimiterea de notificări, inclusiv în ceea ce privește modificările aduse setului nostru de termeni și condiții.

5.2. De altfel, putem folosi informațiile deținute despre dvs. și conform celor stabilite în continuare în această Politică de Confidențialitate.

6. Adresa IP și alți parametri furnizați de browser-ul sau aplicația dumneavoastră

6.1. Putem colecta informații despre dispozitivul dvs., inclusiv în cazul în care sunt disponibile adresa IP, sistemul de operare și tipul de browser, precum și alți parametri furnizați atunci când browser-ul Web sau aplicația accesează Site-ul nostru.

6.2. Astfel de alți parametri pot include, dar fără a se limita la (i) detalii cu privire la vizitele dvs., de exemplu datele de trafic, datele de localizare, precum și alte date de comunicare și (ii) resursele pe care le accesați.

6.3. Putem folosi aceste informații (i) pentru administrarea sistemului (ii) în scopuri statistice (e.g. crearea de rapoarte în mod cumulat cum ar fi date statistice despre acțiunile și tiparele de navigare ale vizitatorilor noștri) și/sau (iii) pentru protecția împotriva fraudei, reducerea riscului de credit și alte motive de securitate, de exemplu, în cazul în care comportamentul sau accesul la Site de către dumneavoastră sau de pe dispozitivul dvs. aduce atingere intereselor sau produce daune companiei Bossini sau terților cu care Bossini colaborează.

6.4. Putem utiliza datele tehnice furnizate de către browser-ul sau aplicația dvs. pentru publicitate personalizată, inclusiv prin targeting la fața locului sau prin măsuri de re-targeting. Datele tehnice furnizate de browser-ul sau aplicația dvs. nu vor fi legate de datele personale pe care le deținem de la dvs. și nu vor fi folosite pentru a vă identifica. În cazul targeting-ului la fața locului, vom folosi aceste date tehnice pentru a vă prezenta spoturi publicitare care, pe baza analizei fluxului anterior de clicuri, vă poate reprezenta în mod special. Prin aplicarea tehnologiei de re-targeting, suntem în măsură să furnizăm utilizatorilor care au vizitat anterior Site-ul nostru, reclamele sau produsele noastre cu anunțuri atunci când un astfel de utilizator vizitează un site web terț care face parte din aceeași rețea de publicitate. Această formă de marketing se desfășoară în mod anonim, ceea ce înseamnă că nu sunt stocate date cu caracter personal și că niciun profil de utilizator nu este legat de datele dvs. personale.

7. Buletine informative, mesaje și alerte

7.1. Când ne furnizați date cu caracter personal și/sau informații de contact prin intermediul Site-ului, sunteți de acord (sub rezerva dreptului de a refuza sau revoca consimțământul în conformitate cu secțiunea următoare) că este posibil să vă trimitem buletine informative, mesaje și alte alerte prin poștă, e-mail, mesaje scurte (SMS), notificări alertă sau prin telefon. Aceste comunicări sunt trimise, printre altele, cu sau fără intervenție umană în scop de marketing direct sau publicitate a produselor sau serviciilor similare oferite de Bossini.

7.2. Puteți oricând refuza sau revoca acordul de a primi buletine informative, mesaje sau alerte

- folosind link-ul special prevăzut într-un buletin informativ, mesaj și / sau alertă, sau

- folosind opțiunea disponibilă de a restricționa, refuza sau revoca consimțământul dvs. în secțiunea specifică din profilul dvs. de pe Site-ul nostru, sau

- în caz de notificări alertă, folosind setările corespunzătoare ale dispozitivului dvs., sau

contactând Serviciul Clienți la datele de contact furnizate pe Site-ul nostru.

7.3. Ne rezervam dreptul de a alege cui trimitem buletine informative, mesaje și/sau alerte pentru și de a elimina din baza noastră de date de clienți sau potențiali clienți orice persoană care ne-a acordat consimțământul de a primi buletine informative, mesaje și/sau alerte, fără nici un angajament ulterior în numele Bossini sau fără o notificare ulterioară.

8. Locația de stocare și prelucrare a datelor

8.1. Datele pe care le colectăm de la dvs. pot fi prelucrate în, transferate în, și/sau stocate într-o locație din interiorul Spațiului Economic European ("SEE").

8.2. Datele pe care le colectăm de la dvs., pot fi de asemenea prelucrate în sau transferate la, și stocate într-o locație din afara SEE, cu condiția ca noi să luăm toate măsurile necesare prevăzute de legislația în vigoare a UE, statele membre ale SEE și Elveției referitoare la transferul de date cu caracter personal în străinătate. Astfel de măsuri pot include, dar nu se limitează la, respectarea și includerea Clauzelor Contractuale Standard ale UE în toate acordurile relevante pentru sau referitoare la transferul de date din afara SEE. În cazul unui transfer în Statele Unite ale Americii, ca o alternativă la Clauzele Contractuale Standard ale UE, putem (i) verifica dacă destinatarul acestor date respectă pe deplin principiile dispozițiilor aplicabileale Departamentului american de „Port Sigur”, (ii) se auto-certifică anual Departamentului de Comerț al SUA și (iii) sunt listate în lista de „Port Sigur” gestionată de Departamentul de Comerț al SUA.

9. Divulgarea datelor dumneavoastră

9.1. Datele pe care le colectăm de la dvs. pot fi prelucrate de către personalul care lucrează pentru noi, afiliații noștri sau unul dintre terții noștri furnizori de servicii sau afiliaților noștri. Acest personal poate fi angajat printre altele, în funcționarea Site-ului, procesarea comenzilor, procesarea detaliilor de plată sau furnizarea de servicii de suport.

9.2. Putem dezvălui și/sau transfera datele dvs. personale către oricare dintre afiliații noștri, adică oricare membru al grupului de companii Bossini precum și companiei noastre directe, indirecte și de tip holding precum și a filialelor acestora în cazul în care reorganizăm modalitatea în care oferim servicii utilizatorilor noștri și dacă acest transfer sau divulgarea de date sunt necesare pentru a furniza sau a continua să furnizăm servicii utilizatorilor noștri.

9.3. Putem divulga datele dvs. către terți furnizori de servicii (i) pentru a pune în aplicare obligațiile pe care le avem față de dvs., inclusiv dar fără a se limita la livrarea produselor comandate de către un curier, prin poștă, e-mail, SMS sau notificări alertă, sau (ii) care ne furnizează servicii nouă sau afiliaților noștri, cum ar fi analize de date, asistență de marketing, servicii de publicitate, traducere, de procesare a plăților, servicii de asistență logistică sau servicii clienți, servicii de consultanță, audit sau juridice, ori, în general, în raport cu scopurile descrise în secțiunea "scopul prelucrării datelor dvs.". O astfel de divulgare este permisă pentru ca aceste terțe părți să aibă acces la date în vederea furnizării serviciilor, dar fără a le folosi în alte scopuri, în niciun caz nu pentru propriile scopuri comerciale.

9.4. În scopul de a identifica și procesa plățile efectuate prin intermediul unui furnizor de servicii de plată terț și pentru a evita fraudele, putem dezvălui anumite date (cum ar fi numele și prenumele dvs., țara de reședință, numărul de telefon și adresa de e-mail, precum și numărul comenzii și produsul comandat) unui astfel de terț prestator al serviciilor de plată.

9.5. Dacă veți furniza datele de plată direct nouă (inclusiv contul bancar în cazul returnării unui produs), le vom divulga terților furnizori de servicii de plată în măsura necesară pentru a asigura rambursarea sau plata către dvs.

9.6. Banca dvs., emitentul cardului dvs. de credit sau cardului de debit și un prestator terță parte de servicii de plată pot avea acces sau pot vizualiza orice date sau documente referitoare la comanda dvs. sau la contractul de cumpărare.

9.7. Ulterior, putem divulga datele dvs. către terți și sub rezerva dispozițiilor legislației aplicabile

- în cazul în care vom vinde sau cumpăra orice afacere sau active, caz în care putem divulga datele dvs. cu caracter personal unui potențial vânzător sau cumpărător de astfel de afaceri sau active;

- în cazul în care compania care operează Site-ul sau în mod substanțial toate activele sale sunt achiziționate de către o terță parte, caz în care datele cu caracter personal deținute de aceasta cu privire la clienții săi vor reprezenta unul dintre activele transferate;

- dacă avem obligația de a divulga sau distribui datele dvs.cu caracter personal, în scopul de a ne conforma cu orice obligație legală, de reglementare sau de instanță;

- pentru a implementa sau aplica Termenii de Utilizare, Termenii de Furnizare și alte acorduri sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța noastră, a clienților noștri, sau a altora; sau

- dacă se prevede altfel în această Politică de Confidențialitate.

10. Link-uri către sau de la alte site-uri

Site-ul nostru, în decursul timpului, poate conține link-uri către și de la site-urile unor terțe părți, de exemplu terți producători, distribuitori, agenții de publicitate, furnizori de servicii de plată sau platforme social media, cum ar fi, Facebook, Google sau Twitter. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri, vă rugăm să rețineți că aceste site-uri au propriile politici de confidențialitate și că nu ne asumăm responsabilitatea pentru politicile de confidențialitate sau practicile puse în aplicare de către acești terți. Vă rugăm să verificați aceste politici înainte de a trimite date acestor site-uri.

11. Accesul la informații și alte drepturi pe care le puteți avea

11.1. Legile aplicabile vă oferă drepturi cu privire la datele dumneavoastră. Aceste drepturi includ, dar nu sunt limitate la:

- dreptul de a ne solicita o confirmare dacă datele dvs. personale sunt sau nu sunt prelucrate;

- dreptul de a solicita informații despre starea de prelucrare a datelor dvs. personale;

- dreptul de a solicita informații cu privire la sursa de la care s-au obținut datele dvs. personale pentru prelucrare;

- dreptul de accesa datele dvs. personale sau de a vedea o copie a datelor cu caracter personal pe care le deținem despre dvs.;

- dreptul de a solicita rectificarea, actualizarea sau completarea datelor dvs.;

- dreptul de a respinge utilizarea datelor dvs. personale în scopuri de marketing;

- dreptul de a vă revoca consimțământul la această Politică de Confidențialitate, și/sau de a solicita anularea înregistrării și ștergerea din Site-ul nostru, mai multe fiind descrise în secțiunea următoare privind revocarea consimțământului și anularea înregistrării;

- dreptul de a elimina datele dvs. din sistem, mai multe fiind descrise în secțiunea următoare privind revocarea consimțământului și anularea înregistrării;

11.2. În cazul în care doriți să utilizați acest drept, vă rugăm să adresați cererea în scris (e-mail sau scrisoare semnată și datată) Serviciului Clienți la adresa indicată pe Site-ul nostru.

12. Revocarea consimțământului dvs.; anularea înregistrării; păstrarea datelor

12.1. Veți putea revoca consimțământul la această Politică de Confidențialitate și/sau solicita oricând anularea înregistrării și ștergerea din Site-ul nostru, fără a fi perceput taxe, contactând Serviciul Clienți, în scris (este suficient un e-mail), la datele de contact furnizate pe Site-ul nostru. Această revocare a consimțământului nu se aplică în cazul tranzacțiilor deja existente între noi.

12.2. În orice caz, putem păstra datele atâta timp cât suntem obligați de legislația în vigoare, inclusiv de legea societăților comerciale sau legea fiscală sau, în caz contrar, să păstrăm informațiile legate de tranzacții.

12.3. În cazul în care nu a avut loc nici o tranzacție între noi înainte de revocare sau cererea de anulare a înregistrării, vom elimina datele dvs. din sistem, astfel încât să nu mai existe posibilitatea accesării acestora.

13. Securitatea datelor

13.1. Avem obligația să dispunem de măsuri tehnice și organizatorice corespunzătoare pentru a păstra în siguranță datele și pentru a fi în măsură să respectăm angajamentele prevăzute în această Politică de Confidențialitate, precum și toate cerințele legislației aplicabile.

13.2. Toate informațiile pe care ni le furnizați sunt stocate în servere securizate. Toate operațiunile de plată vor fi criptate folosind tehnologia SSL.

13.3. Din nefericire, transmiterea informațiilor prin internet nu este complet sigură. Deși vom face tot posibilul să protejăm datele dvs. personale, nu putem garanta securitatea datelor transmise către și de pe Site-ul nostru; orice transmitere se face pe propriul risc. Odată ce am primit informațiile dvs., vom utiliza proceduri stricte și funcții de securitate pentru a încerca prevenirea accesului neautorizat.

13.4. Nu suntem responsabili pentru daunele suferite care sunt în afara controlului nostru rezonabil, inclusiv defecțiuni care ar putea pune în pericol securitatea serverelor pe care sunt găzduite bazele de date care conțin date cu caracter personal.

13.5. În cazul în care v-am dat (sau în cazul în care ați ales) o parolă care vă permite să accesați anumite părți ale Site-ului nostru, sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității acestei parole. Vă rugăm să nu divulgați nimănui parola. Dvs. Numai dvs. purtați întreaga responsabilitate pentru distribuirea datelor dvs. terților.

14. Utilizarea necorespunzătoare a datelor cu caracter personal

Nu ne asumăm nici o răspundere dacă sunteți induși în eroare de către terți neautorizați care se prezintă drept reprezentanți ai Bossini. Vă rugăm să ne informați dacă aflați de un astfel de comportament din partea unui terț.

15. Detalii de contact pentru întrebări

Întrebările, comentariile și solicitările cu privire la această Politică de Confidențialitate și cu privire la drepturile pe care le aveți în conformitate cu această Politică de Confidențialitate și legea aplicabilă sunt binevenite și vor fi adresate în scris. Este suficient un e-mail adresat Serviciului Clienți prin accesarea datelor de contact furnizate pe Site-ul nostru.

16. Alegerea Legii și Jurisdicției (inclusiv autoritățile privind protecția datelor)

Această Politică de Confidențialitate precum și toate aspectele apărute sau legate de acești termeni și contractul de cumpărare vor fi reglementate de legea țării așa cum se indică mai jos. Instanțele și autoritățile de protecție ale aceleiași țări au competență exclusivă în soluționarea litigiului, care ar putea apărea din sau în legătură cu această Politică de Confidențialitate.

newsletter

Aboneaza-te si fii primul care afla despre noutatile si promotiile noastre!

Copyright © 2019 Bossini Enterprises Limited & Safeway Fashion SRL All rights reserved.