Login Register 0799 997 291

Informatii retur

Vrei sa returnezi ceva? Nimic mai simplu. Doar urmeaza pasii de mai jos si asigura-te ca respecti termenul de 30 de zile calendaristice:

  • In colet, alaturi de produse, vei gasi un FORMULAR DE RETUR. Completeaza pe coloana "Ref. Cantitate" numarul produselor ce urmeaza a fi returnate. O celula libera pe coloana de cantitate indica faptul ca produsul a fost pastrat de tine. Pe ultima coloana noteaza codul aferent motivului returnarii. De exemplu: daca doresti sa returnezi un produs pentru ca este prea mic, noteaza codul "2". Este de preferat sa efectuati returul in ambalajul original al acestuia. In cazul returnarii produsului in alt ambalaj decat cel in care produsul a fost livrat, returul va fi acceptat daca produsul nu prezinta urme de uzura, nu este deteriorat, are toate etichetele atasate si este complet, inclusiv cu accesorii, certificat de garantie, manual de instructiuni, etc. Va reamintim ca produsele se probeaza fara indepartarea etichetei detasabile, deoarece exista riscul deteriorarii ori pierderii acesteia. Astfel, returul unui produs fara eticheta nu poate fi acceptat deoarece acesta nu mai poate fi recomercializat.

    Este foarte important sa introduci FORMULARUL DE RETUR in colet, pentru a ne permite imbunatatirea serviciilor si o procesare rapida a returului.

  • Te rugam sa dezlipesti ETICHETA RETUR si sa o lipesti pe exteriorul coletului, intr-un loc vizibil, usor de scanat. Te rugam sa iei in considerare ca eticheta retur nu reprezinta un document de transport.

  • Utilizatorii inregistrati pot returna coletul gratuit la sediul Bossini, prin firma de curierat DPD. Astfel, un curier DPD va ridica coletul gratuit de la o adresa selectata de tine. Alternativ, poti trimite coletul prin intermediul oricarei companii de curierat ori prin Posta Romana, insa costurile de returnare vor fi suportate de catre tine.

    Adresa retur: SAFEWAY FASHION S.R.L.,STR. TRAIAN VUIA 182 CLUJ-NAPOCA, Judet: CLUJ

  • Odata ce coletul tau ajunge la noi si este scanat vei primi un email de confirmare. Dupa efectuarea controlului calitativ si cantitativ al produselor returnate vei primi un al doilea email cu detalii pe care te rugam sa le verifici cu atentie, intrucat pe baza acestor date se va efectua plata returului. Nu uita sa ne transmiti contul IBAN (precizand si titularul acestuia) pe adresa de email comenzi@bossini.ro.

    Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi.

 

Descarca formular retur

newsletter

Aboneaza-te si fii primul care afla despre noutatile si promotiile noastre!

Copyright © 2019 Bossini Enterprises Limited & Safeway Fashion SRL All rights reserved.